SAN-TEZ Programı 2015 Yılı Başvuruları
29.01.2015

KOBİ’lerin Ar-Ge ve İnovasyon kültürü kazanmaları ve sorunlarını üniversitede üretilen bilgi birikimini kullanarak işbirliği içinde çözme alışkanlığı edinmelerini amaçlayan bir destek mekanizması olan SAN-TEZ'in 2015 yılı başvuruları 2 Şubat 2015 tarihinden itibaren başlayacaktır.

Üniversite-sanayi işbirliğinin kurumsallaştırılmasının, ülkemize katma değer yaratacak ve uluslararası pazarlardaki rekabet gücünün artırılmasına katkı sağlayacak yeni ürün ve/veya üretim yönteminin geliştirilmesinin, mevcut üründe ve/veya üretim yönteminde yenilik yapılmasına yönelik sanayinin ihtiyaçları doğrultusunda yüksek lisans ve/veya doktora tez çalışmalarını içeren projelerin desteklenmesinin, izlenmesinin, sonuçlandırılmasının ve sonuçlarının değerlendirilmesinin hedeflendiği destek programı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Duyuru metni için tıklayınız.