TRIZ Eğitimi
14.05.2015

Değerli Paydaşlarımız,

15 - 16 - 17 Haziran 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan TRİZ (Yaratıcı Problem Çözme Teorisi) eğitimi için sizde yerinizi alın! Dünyanın en büyük şirketlerinin de tercih ettiği bu eğitimle hem şirketinizi bir adım öteye taşıyın hem de diğer katılımcılar ile sinerji oluşturarak yeni iş birliklerine kendinizi hazırlayın!

TRİZ, şirket bünyesinde ve Ar-Ge merkezlerinde sistematik Ar-Ge projelerinde çözüm sağlayıcı bir yaratıcılık geliştirme aracıdır. 3 gün sürecek olan eğitim kapsamında şirketler, mevcut ürün ve süreçleri veya yeni ürün ve yeni süreç geliştirmeyi, klasik Ar-Ge süreçlerini hızlandırıp maliyetleri düşürmeyi, şirketin ürünlerinin gelişimi ile ilgili teknolojik evrim ve gelecek öngörüsü sağlamayı, Uzun vadeli stratejik planlamayı, Yalın yönetim ile ürün geliştirme maliyetlerinin düşürülmesi ve rekabet gücünü yükseltmesini, çalışanlarda eleştirel ve analitik düşünce yeteneklerini geliştirmeyi, gerekli olan değişimi hızlandırmayı öğreneceklerdir.

Dünyada bu eğitimi kullanarak kendilerini geliştiren ve ticari başarılarını daha üst seviyelere çıkartan firmalar;  3M, Boeing Corporation, IBM, Intel, Johnson & Johnson, Kodak,  Nestlé, Ford, GM, Hewlett-Packard, Hitachi, Honeywell, LG Electronics, Motorola, NASA, Panasonic, Peugeot, Procter&Gamble, Samsung, Siemens, Shell, Rolls Royce, Toyota, Kent State University, Pennsylvania State University, Vanderbilt University, vb.

Eğitici ve kapsam hakkında bilgi almak için tıklayınız.

20 kişi ile sınırlı olacak eğitim kontenjanı için gizem.sagay@atilim.edu.tr adresine katılımcı adı, soyadı, ünvanı, firma bilgisi ve aşağıdaki hesap numarasına yatırmış olduğunuz eğitim ücretinin dekontunu iletmeniz yeterlidir.

Eğitim Bedeli (kişi başı): 700  TL + KDV(%18)’dir. (Seminer süresince çay-kahve ikramı ve öğle yemeği dahildir)

Eğitim Bedeline Dahil Olanlar : TRIZ Cep Kitabı (126 sayfa), TRIZ ile ilgili referanslar listesi, TRIZ 39x39 Mühendislik Matris ve Şifreler Posteri

Eğitim Yeri: Atılım Üniversitesi Mühendislik Fakültesi A Blok 1. Kat No:1020

Eğitim Tarihi : 15-16-17 Haziran 2015 (09:00 - 17:00)

 

Ücretin yatırılacağı Hesap adı: Atılım Üniversitesi ATÜMEK İktisadi Müessesesi

İşbankası Yıldız Ticari Şube

Şube kodu  : 4394

Hesap no    : 17500

IBAN           : TR510006400000143940017500