Patent Lisans Pazarlıkları ve Amerika Örneği
12.10.2015

The Oklahoma State University ve The State University of Newyork’ta Teknoloji Transferinden sorumlu rektör yardımcılığı görevlerinde bulunmuş, Applied Professional International isimli danışmanlık firmasının Yönetim Kurulu Başkanı, ABD’deki birçok kuruma teknoloji transferi konusunda danışmanlık ve yöneticilik yapmış, ülkemizde de daha önce farklı üniversitelerde üniversite sanayi işbirliği ve teknoloji transferi konularında konferanslara konuşmacı olarak katılmış ve danışmanlık vermiş olan Dr. Güven Yalçıntaş, ARGEDA-TTO davetlisi olarak, 20 Ekim 2015 Salı günü Üniversitemizde olacaktır.

Dr. Güven Yalçıntaş hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Mühendislik Fakültesi 1. Kat 1020 Numaralı salonda 14.00 - 16.00 saatleri arasında gerçekleşecek seminerin ana konusu, patent veya faydalı model ile koruma altına alınmış buluşların ticarileştirilmesi, lisanslama olacaktır. Seminerde Dr. Güven Yalçıntaş'ın taraf olduğu lisans pazarlıklarından, bu süreçte karşılaşılan zorluklardan, dikkat edilmesi gereken hatalardan bahsedilecektir.

Sunum başlıkları aşağıda kısaca verilmiştir;

• Genel kurallar
  • İpuçları ve hileler
  • Vücut dili
  • Alıştırma

Katılım ücretsiz olup, kayıt gerekmektedir. Kayıt için lütfen aşağıdaki formu doldurunuz.

Kayıtlar kapanmıştır, ilginiz için teşekkür ederiz.