TÜBİTAK 1512 TGSD Uygulayıcı Kuruluş Sunumları
22.04.2016

TÜBİTAK, 1512 Teknogirişim Sermaye Destek Programı ile girişimcilerin Ar-Ge projelerine hibe desteği sağlanmaktadır. TÜBİTAK tarafından geçtiğimiz yıl 1. aşama uygulayıcı kuruluş olarak belirlenen 17 uygulayıcı kuruluştan 5 tanesi Ankara'da hizmet vermektedir. Bunlar:

• Bilkent CYBERPARK
  • Ankara Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici A.Ş.
  • Hacettepe Teknokent Tek.Tran. Ar-Ge Dan. En. Sa. Çe. İle.San. ve Tic. A.Ş.
  • ODTÜ Teknokent Yönetim A.Ş
  • TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi

Nisan ayı içerisinde uygulayıcı kuruluş olan ODTÜ Teknokent'ten ve Bilkent Cyberpark'tan kendi programlarını anlatmak üzere ilgili uzmanlar üniversitemizde 45 dakikalık birer sunum gerçekleştireceklerdir. Ar-Ge proje fikri olup TÜBİTAK'ın ilgili destek programına başvurmayı düşünen 4. sınıf öğrencileri katılabilirler.

ODTÜ Teknokent Sunumları (YFYİ): 14 ve 19 Nisan, saat: 18:00 - 18:45 C Blok, Ön Kuluçka Merkezi

Ankara Üniversitesi (BİGG Ankara): 27 Nisan 11:30 - 12:00 Mühendislik Fakültesi 1. kat, 1022 nolu salon

Bilkent Cyberpark Sunumları (BİGG MARKA): 3 ve 5 Mayıs, saat: 18:00 - 18:45 C Blok, Ön Kuluçka Merkezi