LAP Proje Yarışmaları Çağrısı
01.04.2016

Atılım Üniversitesi’nin stratejik planına uygun olarak, Üniversite'de araştırma ortamı geliştirmek ve disiplinler arası çalışmaları teşvik etmek, yaygın bir lisans araştırma kültürü yaratmak, araştırmada takım çalışmalarını desteklemek ve araştırmacı ve yaratıcı öğrenciler yetiştirmeye devam etmek amacı ile Lisans Araştırma Projeleri desteklenmektedir.

Gerek Lisans Araştırma Projeleri (LAP) Programı kapsamında desteklenmiş projelerin gerek yıl içerisinde Üniversitemizde yürütülmüş tüm lisans projelerinin katılabileceği Lisans Proje Yarışmalarına projeler dört farklı kategoride başvurabileceklerdir.

Yarışma kategorileri aşağıda verilmiştir.

  • Bilimsel Poster
  • Serbest Poster
  • Sahne Sunumları
  • Stand Sunumları

 

Proje takımları bu kategorilerden bir veya istediği bir kaçına başvurabilecektir.

Bilimsel Poster Yarışmasına başvuracak katılımcıların aşağıda verilen şablonlara ve poster hazırlama kurallarına göre proje konuları ile ilgili posterlerini hazırlamaları ve JPG formatındaki posteri ve PDF formatındaki özet metni iletmeleri gerekmektedir.

LAP Poster Şablonu (TR)

LAP Poster Şablonu (EN)

LAP Şenlikleri Poster Hazırlama Kuralları

 

Serbest Poster Yarışmasına başvuracak katılımcılar posterlerini herhangi bir kurala bağlı kalmadan hazırlayabilecektir ve yine JPG formatındaki posteri ve PDF formatındaki özet metni iletmeleri gerekecektir. Bu kategorilerdeki başvuruların değerlendirilmesi 9 Mayıs 2016 Pazartesi günü yapılacaktır.

Sahne ve Stand Sunumu gerçekleştirecek takımların sunumları ile ilgili özet metni iletmeleri yeterli olacak, değerlendirme Şenlik günü yapılacaktır.

Lisans Proje Yarışması için başvurular başlamış olup 5 Mayıs 2016 Perşembe 14.00’e kadar devam edecektir. Son başvuru tarihine kadar başvuruda bulunmayan projeler ve posterler değerlendirmeye alınmayacaktır.

Projelerin çıktılarının sergilendiği ve araştırmacıların katılımcılarla buluştuğu, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Lisans Araştırma Projeleri (LAP) Şenliği’nin altıncısı, bu yıl 13 Mayıs Cuma günü gerçekleşecek ve değerlendirme sonucunda her bir kategorinin birincisine 600 TL para ödülü Şenlik sırasında takdim edilecektir.

Başvuru için 312 586 88 02 numaralı telefon veya gizem.sagay@atilim.edu.tr adresinden Gizem Sağay ile iletişime geçebilirsiniz.