Nasıl Mucit Olunur? Einstein Gibi Nasıl Düşünülür?
15.04.2016

The Oklahoma State University ve The State University of Newyork’ta Teknoloji Transferinden sorumlu rektör yardımcılığı görevlerinde bulunmuş, Applied Professional International isimli danışmanlık firmasının Yönetim Kurulu Başkanı, ABD’deki birçok kuruma teknoloji transferi konusunda danışmanlık ve yöneticilik yapmış, ülkemizde de daha önce farklı üniversitelerde üniversite sanayi işbirliği ve teknoloji transferi konularında konferanslara konuşmacı olarak katılmış ve danışmanlık vermiş olan Prof. Dr. Güven Yalçıntaş, ARGEDA-TTO davetlisi olarak, 27 Nisan 2016 Çarşamba günü Üniversitemizde olacaktır.

Mühendislik Fakültesi 1. Kat 1022 Numaralı salonda 14.30 - 15.30 saatleri arasında "Nasıl Mucit Olunur? Einstein Gibi Nasıl Düşünülür?" başlıklı bir seminer gerçekleşecektir. Seminere tüm akademisyenler ve öğrenciler davetlidir.

Seminer ücretsiz olup, katılım için kayıt zorunludur.

Dr. Güven Yalçıntaş hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.