EMO Ankara Bitirme Projeleri Sergisi
01.06.2016

10-11 HAziran 2016 tarihlerinde , Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Ankara Şubesi tarafından odaya bağlı disiplinlerdeki akademik çalışmaların ve bu çerçevede gerçekleştirilen projelerin/uygulamaların üyeler ile paylaşılması amacıyla üniversitelerin ilgili bölümlerinde yapılan projeler sergileniyor. “Her projenin öznellik taşıdığı gerçeğinden hareketle; projeler derecelendirmeye ve jüri değerlendirmesine tabi tutulmayarak, başvuran her projenin sergilenmesi olanak sağlanıyor”

Katılımcılar: .Ankara Üniversitesi, Atılım Üniversitesi, Başkent Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi, Bozok Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, TED Üniversitesi, Turgut Özal Üniversitesi, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi .

Yer: Elektrik Mühendisleri Odası Genel Merkezi, Ihlamur Sokak No:10 Kızılay/Ankara

Kaynak: EMO web sayfası