TechAnkara Proje Pazarı
25.11.2016

19 Aralık 2016 tarihinde Ankara Congresium’da gerçekleştirilecek TechAnkara Proje Pazarı’na başvurmak için 30 Kasım 2016 Çarşamba son gündür.

TechAnkara Proje Pazarı’nda yenilikçi projeler sergilenecek, projeler, yatırımcılar ve iş çevreleri bir araya gelecektir. Etkinlik kapsamında projeler yarışacak ve bağımsız değerlendiricilerden oluşan bir kurul marifetiyle başarılı bulunan projeler ödüllendirilecektir.

·         İlk 100'e giren projeler için dikey hızlandırıcı programı

·         İlk 10'da yer alan projeler için yatırımcı sunumlarına hazırlık programı

·         İlk 10 girişimci arasından, etkinlik günü düzenlenecek yatırımcı sunumlarında ilk 3’e giren girişimcilere toplam 70.000 TL ticarileştirme desteği

·         İlk 10’da yer alan her bir için 30.000 TL değerinde  TechAnkara Hızlandırıcı Programı

·         1 girişimci için Bilkent Cyberpark'ta 1 yıl boyunca ofis imkanı

·         2 girişimci için Teknopark Ankara ön kuluçka ve kuluçka alanlarında 1 yıl boyunca ofis imkanı

·         1 girişimci için Hacettepe Teknokent'te 1 yıl boyunca ofis imkanı

başta olmak üzere çeşitli ödüller verilecektir. 

Etkinlikte ayrıca tematik özel ödüller de sahiplerini bulacaktır.

Projesiyle katılmak isteyen girişimcilerin www.ankaraprojepazari.com internet adresi üzerinden “Girişimci Başvurusu” adı altında proje bilgileriyle birlikte başvuru yapmaları gerekmektedir. Projeleri yakından incelemek isteyen yatırımcı, işadamı ve ilgililerin ise bahsi geçen internet sitesi üzerinden “Ziyaretçi Başvurusu” yapmaları beklenmektedir.

Detaylı ve güncel bilgi ile sorularınız için www.ankaraprojepazari.com internet adresini, tapp@ankaraka.org.tr e-posta adresini kullanabilir veya (0312) 310 03 00 / 190 numaralı telefondan Pınar Alıcı’ya ulaşabilirsiniz.