Bursa Bilim Şenliği Proje Yarışması
01.01.2017

Türk Hava Yolları Bursa Bilim Şenliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi Bilim ve Teknoloji Merkezi tarafından, Türk Hava Yolları İsim Sponsorluğunda ve BEBKA destekleri ile 4-5-6-7 Mayıs 2017 tarihlerinde TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenecektir. Bursa Bilim Şenliği’nin bu yıl ki konsepti “ Enerji Verimliliği ” olarak belirlenmiştir. Bu konsept başta olmak üzere bilim ve teknoloji alanında projelerin, atölye çalışmalarının, bilim gösterilerinin ve konferansların gerçekleştirileceği Bursa Bilim Şenliği bu yıl ilk kez TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Ülkemiz genelinde düzenlenen Bursa Bilim Şenliği’17 proje yarışmasına katılacakların, çalışmalarının her aşamasında benzer şekilde davranmaları ve konulan ilkelere uymaları, her şeyden önce kendilerine kolaylık sağlayacak ve çalışmalarının en iyi şekilde değerlendirilmesini mümkün kılacaktır.

Bursa Bilim Şenliği’17 Proje Yarışması ana konsepti “Enerji Verimliliği ” olarak belirlenmiştir. Proje yarışmasına başvuru yapacak olan projelerin de bu konsept dahilinde çalışmalarını yürütmeleri beklenmektedir.

Bursa Bilim Şenliği proje yarışması kapsamında bugüne kadar toplamda 167.000 TL ödül proje sahiplerini bulmuştur. Proje finalistleri arasından bazı projeler NASA ve Microsoft gibi uluslararası kurumlar tarafından da değerlendirilmiştir.

Başvuru için tıklayınız.