AR-GE Mühendisi Yetiştirme Programı Başvuruları Başladı
10.01.2017

Arge Mühendisi Yetiştirme Programının amacı; Bursa’da yer alan Ar-Ge birimlerindeki nitelikli mühendis ihtiyacını karşılamak üzere; Ar-Ge iş süreçleri hakkında bilgi ve Ar-Ge merkezlerinde istihdam edilebilirlik açısından gerekli beceri ve yetkinliklere sahip nitelikli mühendis yetiştirmek.

• Programı tamamlayan öğrencilere Tofaş Akademi tarafından sertifika verilecektir.
  • Program ücretsizdir
  • Programa katılan öğrencilere program süresince isteğe bağlı ücretsiz İngilizce kursu verilecektir.

Başvurunuzun değerlendirebilmesi için programdan beklentinizin ne olduğunu anlatan 1 dk'lık videonuzu HR VENUE üzerinden oluşturmalısınız. Video daveti gönderilecektir. Başvuru için lütfen tıklayınız.

Program az lisans 3.sınıf ve yüksek lisans yapan

• Makine Mühendisliği
  • Otomotiv Mühendisliği
  • Endüstri Mühendisliği
  • Mekatronik Mühendisliği öğrencileri için düzenlenmiştir.

Program Bursa'da hafta sonları iki dönem boyunca gerçekleştirilecek olup devam zorunluluğu vardır. Başvurularda bunun dikkate alınması önemlidir.