OSTİM Kauçuk Teknolojileri Kümelenmesi Ziyareti
07.05.2014

Ankara kauçuk sektörünün rekabetçi değer zincirini ve yenilikçi potansiyelini ortaya koyarak taraflar arasında iletişim, iş ve güç birliğini artırmak, ortaklaşa rekabetle yerli üretimin katma değerini ve sektördeki pazar payını yükselterek bölgesel ve ulusal kalkınmaya katkıda bulunmak amacıyla Ostim Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren ve kauçuk sektöründe yer alan firmaları bir araya getiren Ostim Kauçuk Teknolojileri Kümelenmesi, Üniversitemizi ve Üniversitemiz bünyesinde bulunan Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi’ni ziyaret etti. Küme Yönetim Kurulu üyelerinden ve küme üyesi firmalardan katılımın olduğu ziyarette, Üniversitemiz ve küme firmaları  arasındaki doğabilecek işbirliği potansiyeli değerlendirildi. Üniversitemizin ilgili bölümlerinden akademisyenlerin de katıldığı kısa toplantının ardından Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi’nin, imkanlarının ve kapasitesinin tanıtıldığı küçük çaplı bir gezi gerçekleşti. Ziyaret sonunda bilgilendirme toplantı ve ziyaretlerinin tekrarlanması kararlaştırıldı.