EĞİTİM SEMİNERİ (Yenilikçi Sunum Teknikleri)
07.05.2014

ARGEDA-TTO tarafından düzenlenen “Yenilikçi Sunum Teknikleri“ eğitim semineri 7 Mayıs 2014 günü Kadriye Zaim Konferans Salonunda gerçekleşmiş ve ilgiyle izlenmiştir. Doç. Dr. S. Zafer Şahin tarafından verilen eğitime katılan  LAP takımları, Girişimcilik  Projeleri ve Enerji Sistemleri bitirme projeleri öğrencilerine proje danışmanları ve Provost Prof. Dr. Hasan Akay  eşlik etmiştir.  

Eğitimde klasik sunum tekniklerinin yetersiziliğine dikkat çekilerek  yenilikçi sunum teknikleri tanıtılmış, Pecha-Kucha sunum tekniğinden örnekler  sunulmuştur.

ARGEDA-TTO koordinasyonunda bu yıl dördüncüsü düzenlenmekte olan Lisans Araştırma Projeleri (LAP) Şenliğine takımları hazırlamayı amaçlayan eğitimde “Bilimsel Poster Hazırlama, Değerlendirme” sürecinde dikkat edilmesi gereken konular anlatılmış, bilgi kaynakları gösterilmiştir. 21 Mayıs 2014 tarihine kadar yapılacak hazırlıklar, çalışmalar ve önemli tarihler hakkında bilgi verilerek sorular yanıtlanmıştır.  

Şenliğe katılacak takımlar hazırlık çalışmaları kapsamında, 13 Mayıs 2014 Salı günü saat 12:30-13:30 arasında Orhan Zaim Konferans Salonu Fuayesinde  tekrar bir araya gelecektir.

LAP Şenlikleri poster hazırlama kuralları için tıklayınız.

Geçmiş yılların poster örnekleri için tıklayınız.

Sorular ve bilgi için:

ARGEDA-TTO , naciye.cakir@atilim.edu.tr, Tel: 8804