Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanlarımıza TÜBA-TEÇEP 2014 Kayda Değer Eser Ödülü
04.06.2014

TEÇEP, Türk dilinde uluslararası standartlarda üniversite düzeyinde kitapların yazılmasını ya da yabancı bir dilden her alanda en iyi örneklerin düzgün, anlaşılır ve güzel Türkçe kullanılarak çevrilmesini özendirmek amacıyla her yıl düzenlenmektedir.

TEÇEP 2014 yılı uygulamasında; Doğa, Mühendislik, Sağlık ve Sosyal Bilimler alanında toplam 6 eser ‘Telif ve Çeviri Eser Ödülü’nü kazanırken, 10 esere ‘Kayda Değer Eser Ödülü (Mansiyon)’ verildi.

Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü öğretim elemanlarımızdan Doç. Dr. Elif Aydın ve Doç. Dr. Ali Kara, çeviri editörlüğünü yaptıkları Anten Teorisi: Analiz ve Tasarım ile "Kayda Değer Eser Ödülü" kazandılar.

Kazanan eser sahiplerine ödülleri, 23 Haziran 2014’te Ankara’da düzenlenecek olan törenle verilecek.

Haberin detayları için tıklayınız.