Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Strateji Belgesi ve Yol Haritası
19.06.2014

Ülkemizde var olan bilimsel ve sınai potansiyelin teknoloji ve inovasyona dönüştürülmesinde yaşanan sıkıntılarla mücadele ve bu potansiyelin hiç kullanılmadığı durumlarda paydaşların işbirliğine yönlendirilmesi gereği sebebiyle, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından bir Yol Haritası ve Eylem Planı hazırlanması gereği ortaya çıkmıştır. Burada amaç aktörleri denetlemekten ziyade işbirliğinin kolaylıkla işlemesini sağlamaktır. Bu hedefle Bakanlıkça hazırlanan Yol Haritası ve Eylem Planı hem KÜSİ’ye verilen önemin altını çizmekte hem de ihtiyaçları karşılayabilecek bir eylemler listesi sunmaktadır.

“Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Strateji Belgesi ve Yol Haritası”na ulaşmak için tıklayınız.