Tech Ankara Proje Pazarı 2014'e Katıldık
24.12.2014

Ankara Kalkınma Ajansı'nın, son 3 yıldır Yenilikçi Ankara Proje Pazarı adıyla gerçekleştirdiği etkinlik bu yıl Tech Ankara Proje Pazarı 2014 adıyla gerçekleştirildi.

TechAnkara, Ankara'nın bilim, teknoloji ve inovasyon markası, Ankara'daki bilgi temelli eko-sistemin ortak adıdır. 24 Aralık 2014 tarihinde ATO Congresium'da yapılan etkinlik ile Ankara'nın projeleri sergilenmiş, proje sahipleri yatırımcılar ve iş çevreleri ile bir araya gelmişlerdir.

Proje Pazarına, Atılım Üniversitesi Metalürji ve Malzeme Mühendisliği Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Göksel Durkaya, "Düşük Maliyetli 5/6 Eksen CNC Sistem" isimli projesiyle katılmıştır.

"TechAnkara Proje Pazarı 2014" etkinliğine ayrıca, Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri, Ankara Sanayi Odası Başkanı, Ankara Valisi ve diğer yetkililer ile Üniversitemizi temsilen  TTO Yöneticisi Dr. Alper Ünler katılmışlardır.