Anadolu Organize Sanayi Bölgesi Ziyareti
12.01.2015

Üniversite Sanayi işbirliği konusunda önemli ve özverili çalışmalarda bulunan Üniversitemiz tarafından,Temelli-Malıköy’de bulunan Anadolu Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’ne, Rektör Yardımcılarımız, Bölüm Başkanlarımız ve Teknoloji Transfer Ofisimizin Yöneticisinin katıldığı bir işbirliği gezisi düzenlendi.

Gezinin başlangıç bölümünde OSB Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay tarafından kısa bir brifing verilmesini müteakip, Üniversitemiz temsilcileri tarafından yapılan çalışmalar ve hedeflerle ilgili açıklamalarda bulunuldu. Daha sonra, önümüzdeki süreçte gerçekleştirilebilecek somut projeler ve TTO üzerinden bu projelerin koordine edilmesi konusunda görüşler ortaya konarak işbirliği konusunda mutabık kalındı.

Etkinlik, daha sonra OSB’nin gezilmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.