TÜBİTAK Marie Sklodowska Curie Sunumu
28.01.2015

TÜBİTAK tarafından Türkiye genelinde gerçekleştirilen Horizon 2020 tanıtım toplantıları kapsamında Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nin ev sahipliğinde 28 Ocak 2015, Çarşamba günü, üniversitelere ve sanayi kuruluşlarına yönelik “Marie Sklodowska Curie Programı Işığında Sanayi-Akademi İşbirliği Bilgi Günü” konulu etkinlik düzenlenmiştir. Üniversitemizden öğretim üyelerinin ve ARGEDA-TTO temsilcisinin katıldığı bilgi gününde MSC Programı ve desteklerin tanıtımı yapılmış katılımcılardan gelen sorular yanıtlanmıştır. Bilgi Günü'nde TÜBİTAK tarafından başlatılan H2020 proje hazırlık evresi destekleri ve ödüller tanıtılmıştır.

Ayrıntılı bilgilere aşağıdaki sunumdan erişebilir, gelişmeleri TÜBİTAK H2020 resmi web sitesi (www.h2020.org.tr) ve sosyal medya bağlantılarından izleyebilir, yönlendirme için ARGEDA-TTO ile (Naciye Çakır, 8804) görüşebilirsiniz.

Kaynak: TÜBİTAK MSCP Ulusal İrtibat Noktası, 28 Ocak 2015 tarihli sunumu