Girişimcilik Eğitim Serileri II (Gamze Cizreli)
03.03.2015

ARGEDA-TTO "Modül 5 Şirketleşme ve Girişimcilik Faaliyetleri" kapsamında yeni ürün ve teknolojilerin ekonomiye kazandırılmasına yönelik olarak akademisyen ve üniversite öğrencileri tarafından yürütülecek girişimcilik faaliyetlerinin desteklenmesini amaçlamaktadır.

Bu amaçla Girişimcilik Eğitim Serileri’nin ikincisi ARGEDA TTO ve İşletme Fakültesi işbirliği ile 2014-2015 Bahar Dönemi'nde Big Chefs'in yaratacısı Gamze Cizreli'nin katıldığı etkinlik ile birlikte başladı. 3 Mart 2015 Salı günü gerçekleşen etkinlikte Gamze Cizreli sıfır sermaye ile kurduğu ve başarı ile sonuçlanan hikayesini katılımcı öğrenci ve akademisyenlerle paylaştı. 

ODTÜ İşletme Bölümü mezunu olan Gazme Cizreli, Ankara'da "Cafemiz" ile başlayan ve "Kuki House", "Quick China" ve "Şaşa" ile devam eden başarı hikayelerini ve ardından 2006 yılında hayatındaki her şeyi sıfırlayarak 2007 yılında tamamı banka kredisi ile "Big Chefs"i nasıl kurduğunu anlattı. Bugüne kadarki tecrübelerini ve bilgi birikimini öğrencilerle paylaşan Cizreli, öğrencileri başarıya ulaşmaları için izlemeleri gereken yol hakkında bilgilendirdi. Cizreli, markalaşmanın önemini son kez vurgulayarak konuşmasını sonlandırdı.

Etkinlik ile ilgili habere Üniversitemiz WEB sayfasından ulaşmak için tıklayınız.