ICSG ISTANBUL 2015'te Bildiri Ödülü
06.05.2015

Üniversitemiz Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü 2014 yılı mezunlarından Kübra Pehlivanoğlu, “3.Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre ve Fuarı - ICSG ISTANBUL 2015" tarafından düzenlenen "ICSG 2015 Kongre En İyi Bildiri Ödülleri” Yarışması'nda  Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerimizden Yrd. Doç. Dr. Yılser Devrim'in akademik danışmanlığında “Analysis of a Hybrid Photovoltaic-Elecrolyzer-PEM Fuel Cell System for Micro Combined Heat and Power Plant” konulu bildirisi ile ikinci olmuştur. Mezunumuz 30.04.2015 tarihinde İstanbul Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen tören ile ikincilik ödülü olan 2500 TL para ödülünü almıştır.

Mezun öğrencimiz Kübra Pehlivanoğlu ve akademik danışmanı Yrd. Doç. Dr. Yılser Devrim'i kutlar, başarılarının devamını dileriz.