Atılım Üniversitesi Ufuk2020 Bilgi Çoğaltıcısı Oluşumuna Katılmıştır
01.02.2016

Atılım Üniversitesi TÜBİTAK tarafından davet edildiği “AB UFUK2020 Programında Türkiye (Turkey in Horizon 2020)” Projesi kapsamında Bilgi Çoğaltıcıları(Information Multipliers-IM) oluşumuna katılmıştır. Ufuk2020 Bilgi Çoğaltıcıları oluşumunda ARGEDA-TTO (Naciye Çakır) ile temsil edilmektedir.

TÜBİTAK koordinasyonunda “7. Çerçeve Programında Türkiye“ projesi ile başlayan Bilgi Çoğaltıcıları oluşumu “Türkiye Araştırma Alanı Paydaşlarının Ufuk2020 Programında Proje Geliştirme Kapasitesinin Güçlendirilmesi Projesi” güncellenmekte ve daha geniş katılım ile faaliyetlerini sürdürmeyi hedeflemektedir.

Ufuk202 Bilgi Çoğaltıciları çalışmalarına  28-29 Ocak 2016 tarihlerinde Ankara düzenlenen açılış toplantısı ve çalıştay ile başlamıştır.