Ermetal AŞ'de "Patentin Temelleri ve Anatomisi" Eğitimi
26.02.2016

Üniversitemizde fikri mülkiyet hakları ile ilgili farkındalık oluşturulması, gerekli bilgilendirmenin sağlanması amaçlı çalışmalar ve diğer tüm süreçler ARGEDA-TTO ve Atılım Üniversitesi Türk Patent Enstitüsü Bilgi ve Doküman Birimi tarafından yürütülmektedir. Bu amaçla çeşitli dönemlerde farkındalık ve bilgilendirme amaçlı etkinlikler düzenlenmektedir.

Bu eğitimlerden bir tanesi de 25-26 Şubat 2016 tarihlerinde paydaşlarımızdan Ermetal Şirketler Grubu için düzenlenmiştir. "Patentin Temelleri ve Anatomisi" başlıklı eğitimde, 2 gün boyunca patent başta olmak üzere fikri mülkiyet hakları konusunda bilgilendirme sağlanmış ve uygulamalarla konular pekiştirilmiştir. ARGEDA-TTO Fikri Mülkiyet Hakları Modül Yöneticisi Kerem Çevik ve Grup Ofis Marka Patent Patent Departman Şefi Gizem Teke Karslı tarafından gerçekleştirilen eğitim sonunda, katılımcılara sertifika takdim edilmiştir. 

Eğitim sırasında katılımcıların konu hakkında detaylı bilgi sahibi olmaları sağlanmış, bununla birlikte üniversite sanayi işbirliği anlamında potansiyel işbirlikleri de değerlendirilmiştir.