Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümünden TÜBİTAK 2209-B Destekli Bitirme Tezi
18.03.2016

Üniversitemiz Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden Nurhan Üregen'in bitirme tezi, TÜBİTAK 2209-B Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Tezi Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur. Proje konusu "Mikro-Kojenerasyon Uygulaması İçin Polibenzimidazol Bazlı Yüksek Sıcaklık Yakıt Pillerinin Tasarımı" olup ve akademik danışmanlığının Doç. Dr. Yılser Devrim tarafından yapılacağı proje kapsamında; kapsamındamikro-kojenerasyon uygulamalarında kullanılmak üzere  polibenzimidazol bazlı kompozit membranlar geliştirilecek ve mikro-kojenerasyon uygulaması Için PEM yakıt pili tasarımı yapılacaktır.

Öğrencimiz Nurhan Üregen'i ve proje akademik danışmanı Doç. Dr. Yılser Devrim'i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.