Atılım Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Projeleri Basında Yer Buldu
01.06.2016

Üniversite'de araştırma ve yenilikçilik ortamını geliştirmek, disiplinlerarası çalışmaları teşvik etmek, yaygın bir lisans araştırma/girişimcilik kültürü yaratmak, araştırmada takım çalışmalarını desteklemek ve araştırmacı ve yaratıcı öğrenciler yetiştirmeye devam etmek amacıyla Lisans Araştırma Projeleri (LAP) desteklenmektedir. Atılım Üniversitesi tarafından fonlanan Lisans Araştırma Projeleri (LAP) kapsamında, Üniversitemiz Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Gökhan Şengül ve Yrd. Doç. Dr. Murat Karakaya'nın önderliğinde geliştirilmiş olan iki farklı proje basında yer buldu. Trafikte kısa aralıklarla çok kez şerit değiştiren araçların tespit edilmesini sağlayan proje ve görme engellilerin AVM'lerde rahatça dolaşabilmeleri için rehberlik eden cihaz projesi gönüllü lisans öğrencileri tarafından hayata geçirildi. Projeler hakkında detaylı bilgi almak için yukarıdaki proje isimlerine tıklayabilir veya aşağıda yer alan videoları izleyebilirsiniz.

Proje danışmanı akademisyenlerimizi kutlar, projede yer alan gönüllü öğrencilerin başarılarının devamını dileriz.