Atılım Üniversitesi Tekstil Aksesuarları için Öğrenci Desen Tasarımı Yarışması'na Başvurular Başladı!
07.03.2022

/ Yarışmanın Konusu ve Amacı

1.1 Atılım Üniversitesi, çeşitli tekstil ürünlerinde kullanılmak üzere, kurumsal yapısını, vizyon ve misyonunu yansıtacak desen tasarımı yarışması düzenlemektedir.

1.2 Atılım Üniversitesi’nde lisans eğitimi gören tüm öğrencilerin katılımına açık olan bu yarışmada amaç, üniversitemize ait unsurların merkezde yer aldığı, eşarp/gavroş/fular/şal/kravat/mendil gibi tamamlayıcı tekstil aksesuarlarında kullanılabilecek desen tasarımlarına ulaşmaktır. Bu doğrultuda katılımcılardan Atılım Üniversitesi’nin çeyrek asırlık serüvenini, kurum kimliğini, fiziki özelliklerini, bilimsel, endüstriyel, sanatsal, kültürel ve sportif birikimlerini vurgulayan, estetik detaylarıyla özgün bir kimlik taşıyan tekstil desen tasarımları geliştirmeleri beklenmektedir.

 

Öğrencilerimizin eğitim gördükleri kuruma dair farkındalıklarının artması, aidiyet duygularının gelişmesi, sanatsal ve estetik algılarının pekiştirilmesi gibi hedefleri de içeren bu yarışmanın, üniversitemizin 2020-2024 stratejik hedeflerine de katkı sağlaması planlanmaktadır.

KATILIM ÜCRETSİZDİR.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.