31.05.2018

2017-2018 Akademik yılı Güz dönemi sonunda göstermiş oldukları akademik başarı ile Yüksek Onur ve Onur derecelerine layık görülen öğrencilerimize ailelerinin de katıldığı törenle sertifikaları büyük bir mutlulukla verilmiştir. Törenimize katılımları ile bizleri onurlandıran sevgili velilerimize, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yılmaz Kaptan, Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Özgür Aslan ve İnşaat Mühendisliği Bölümü akademik ve idari personeline Bölüm Başkanlığı adına sonsuz teşekkürlerimizi iletir, sevgili öğrencilerimizin başarılarının artarak devam etmesini temenni ederiz.