15-16 EYLÜL APEX SINAVI'NDA HES KODU HAKKINDA
14.09.2020

Sevgili Öğrencilerimiz,

Atılım Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu'nda 15-16 Eylül 2020 tarihlerinde yüz yüze APEX sınavına girecek öğrencilerimizin "Hayat Eve Sığar" uygulamasını cep telefonlarına indirerek, HES kodları ve Hayat Eve Sığar uygulaması yüklü cep telefonları ile en geç 9:30'da sınav salonuna gelmeleri gerekmektedir. Cep telefonu yanında bulunmayan ya da Hayat Eve Sığar uygulamasını yükleyemeyen öğrencilerimizin https://heskod.saglik.gov.tr/hes.html adresindeki HES kodu SMS ile nasıl alınır? bölümünden HES kodlarını edinebilirler. Hayat Eve Sığar uygulamasını yükleyemeyen öğrencilerimizin SMS ile aldıklarını HES kodunu not alması ve sınav öncesi TC kimlik numarası ile birlikte sınav gözetmenine vermesi gerekmektedir.

HES Kodu kontrolünde "Riskli"  olduğu tespit edilen öğrencilerimiz daha önce de belirtildiği gibi sınava giremezler. Bu durumda olan öğrencilerimizin dbedilekce@atilim.edu.tr email adresine HES kodu, TC Kimlik numaraları, cep telefonu numarası ve sağlık raporları ile başvurmaları gerekmektedir. Bu durumdaki öğrencilerimizin sınavları risk durumlarının düzelmesini takiben daha sonraki bir tarihte yine yüz yüze yapılacaktır. İlgili duyuru kendilerine email adresleri üzerinden yapılacaktır.

Başarılar Dileriz,

Temel İngilizce Bölümü