İngilizce Sohbet Toplantısı
17.02.2011


Atılım Üniversitesi öğrencilerinin dikkatine!

2011-2012 Bahar döneminde  de geçen yıl olduğu gibi, İngilizce konuşma becerilerini ilerletmek isteyen öğrenciler için Hazırlık Okulu ve Yabancı Diller Bölümü öğretim elemanlarının hazırladığı ‘English Speaking Coffee Hour’ isimli etkinlik  devam edecektir. Her çarşamba günü 14 .30-15.30 saatleri arasında Rezene Cafe' de düzenlenecek olan  bu etkinlik Hazırlık Okulu ve Yabancı Diller Bölümü hocaları tarafından dönüşümlü olarak uygulanacaktır.

Amaç Atılım Universitesi öğrencilerinin ingilizce bilgi ve becerilerini etkili biçimde kullanabilmeleri için keyifli ortamlar hazırlamaktır.
Sohbet konuları ve aylık program ile ilgili bilgiler değişik mekanlarda , web de ve moodle da duyurulmanın  yanısıra Hazırlık Okulu (http://prep.atilim.edu.tr/) ve Yabancı Diller Bölümü http://ydb.atilim.edu.tr/web sayfalarından öğrenilebilecektir.  Özellikle Easmus ve çeşitli öğrenci değişim programlarına katılmayı planayan ve tüm diğer öğrenciler için keyifli olduğu kadar fonksiyonel olması planlanan bu sohbet saatlerine  öğrencilerden yoğun katılım olacağı beklenmektedir.

Sohbet saati sırasında kendinize Rezene Cafe’de lezzetli çay, kahve ve kurabiyeler ikram edebilirsiniz. Detaylar için aşağıdaki başlığa tıklayabilirsiniz.

English Speaking Coffee Hour