Seminer: AWR Yazılımlarının RFIC/MMIC Tasarımlarda Kullanım
19.09.2013

Macquarie University’den Professor Mike Heimlich “AWR Yazılımlarının RFIC/MMIC Tasarımlarda Kullanımı” bir konulu seminer verecek.
Konuşmanın içeriği (Konuşma İngilizce yapılacaktır):
1-    AWR and it’s use in teaching and research:

- how to use AWR for teaching not only RF/wireless/microwave electronics but also to teach basic circuit design and concepts in digital electronics

- use of AWR Microwave Office for GaAs MMICs and PCB design and Analog Office for silicon IC design

2-    Open discussion on different design flows or design processes for RF/microwave or AMS design

Konuşma, özellikle AWR yazılımlarını çalışmalarında kullanan araştırmacılar, yüksek lisans & doktora öğrencileri ve yazılımları derslerde eğitim amacı ile kullanan ya da kendi projelerine dahil eden öğretim elemanlarına yöneliktir. Prof. Heimlich, ders notlarını, araştırma sonuçlarını paylaşacaktır...

Tarih: 19 Eylül 2013
Saat: 9:00 – 12:00