Ankara Sheraton Otel ve Kongre Merkezi ile İşbirliği Protokolü
09.02.2021

Atılım Üniversitesi İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü ile Ankara Sheraton Otel ve Kongre Merkezi ile 3 Şubat 2021 tarihinde yenilenen işbirliği protokolü sayesinde üniversite-sanayi işbirliği konusunda güzel bir örnek ortaya konulmuştur.

Söz konusu anlaşma ile üniversite öğrencilerinin Sheraton Otel ve Kongre Merkezi’nde staj yapmaları, yarı-zamanlı çalışmaları ile gastronomi ve mutfak sanatları gibi uygulamalı derslerin otelde yapılmasına, otel yöneticilerinin derslere eğitici olarak katılabilmelerine olanak sağlanmaktadır. Turizm İşletmeciliği eğitimi veren programların bölgenin en tanınmış otellerinden biri ile anlaşarak bu tip bir işbirliğine gitmeleri hem eğitim kuruluşu, hem söz konusu otel ve özellikle öğrenciler açısından büyük kazanımları beraberinde getirmektedir.

Atılım Üniversitesi uygulamakta olduğu ve genişleterek uzattığı bu protokol sayesinde Türkiye'de ilk akreditasyon alan turizm işletmeciliği bölümü olarak bu iş birliği çalışmasıyla diğer kuruluşlar için de çok faydalı olabilecek bir modeli ortaya koymuştur.