Prof. Dr. Nazmi Konak'a Ödül
28.06.2021

Turizm alanında yıllardır yaptığı araştırmaları ve alana katkıları nedeniyle Anadolu Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Nazmi Kozak’a Atılım Üniversitesi İşletme Fakültesi Turizm şletmeciliği Bölümü tarafından 31 Mayıs 2021 tarihinde Atılım Üniversitesi'nde düzenlenen töreni ile “Turizm Araştırma ve Yayın Ödülü” verildi.

Ödül töreninde konuşan Atılım Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Mithat Üner, Prof. Dr. Nazmi Kozak’ın çalışmaları ve yayınları hakkında bilgi vererek Prof. Dr. Nazmi Kozak’ın “Turizm Araştırma ve Yayın Ödülü”ne değer bulunması ile araştırma, yayın, sanat ve diğer alanlarda çok sayıda çalışma ve katkıları olduğunu belirtti.

Törende Atılım Üniversitesi İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İbrahim Birkan da bir konuşma yaparak ödül hakkında bilgiler verdi.

Atılım Üniversitesi'nde düzenlenen tören, çevrimiçi olarak canlı yayımlandı.