Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğrencilerimizden Büyük Başarı
21.01.2022

Atılım Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencilerimiz, Araş. Gör. Dr. Buğra Erdal eşliğinde katıldıkları Altın Kep Aşçılık yarışmasında bir altın, bir gümüş ve iki bronz madalya kazandı. 

Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen yarışmanın ilk gününde Mert Kayabaşıoğlu, Onat Yekta Bural ve Senanur Söyünen’den oluşan ekibimiz üniversiteler arası kapalı kutu yarışmasında 24 ekip arasında gümüş madalya kazandı. 

Yarışmanın ikinci gününde yılın altın şefleri kategorisinde Helin Hindistan, Fulya Açıkbaş ve Dicle Hazırlar’dan oluşan ekibimiz ilk turda bronz madalya kazandı. İkinci turda yarışan Mert Kayabaşıoğlu, Onat Yekta Bural ve Senanur Söyünen’dan oluşan diğer ekibimiz de bronz madalya kazanarak ekibimizin başarısını sürdürdü. 

Yarışmanın üçüncü gününde TAFED Milli Takım seçmelerinde Üniversitemizi temsil eden Mert Kayabaşıoğlu, yapmış olduğu İstanbul balık ekmek tabağı ile 24 profesyonel aşçının katıldığı yarışmada 93.50 puanla birinci olarak TAFED Milli Takımına seçilmeye hak kazandı.  

Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi ve hocamızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.