2013 - 2014 Akademik Yıl Açılış Töreni
08.10.2013

Atılım Üniversitesi 2013-2014 Akademik Yılı Açılış Töreni 08 Ekim 2013 Salı günü Hukuk Fakültesi Orhan Zaim Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Mütevelli Heyet Başkan ve Üyeleri, Rektör, Rektör Yardımcıları, Fakülte Dekanları, idari ve akademik personel ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen Tören, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Törenin açılış konuşması Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu tarafından yapıldı.

Açılış konuşmasının ardından Prof. Engin Sansa ve Metin Munzur tarafından verilen müzik dinletisine eşlik eden balerin Sultan Menteşe’nin gösterisi Törene renk kattı.  

Dinleti sonrasında “Hukuk Devleti” konulu akademik yılın ilk dersi Prof. Dr. Metin Günday tarafından verildi.

Tören, Atılım Üniversitesinde akademik ve idari olarak 10 yıldır görev yapan personel ile  Akademik yükseltme alan Hocaların ödül ve plaketlerin Mütevelli Heyet Başkanı Yalçın Zaim tarafından takdim edilmesi ile devam etti.

Törenin devamında, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu, Provost Prof. Dr. Hasan Akay ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Bircan tarafından akademik yayın çalışması yapan akademik personele teşekkür belgeleri verildi.

Tören verilen kokteylin ardından sona erdi.