Öğrenci Toplulukları Yönetim Kurulu Seçimleri ve Topluluk Kuruluş Başvuruları
11.05.2023

Öğrenci Toplulukları Yönetim Kurulu Seçimleri ve Topluluk Kuruluş Başvuruları

Öğrenci Toplulukları Kurulma ve Çalışma İlkeleri Çerçeve Yönergesi uyarınca, Bahar Dönemi sonu itibariyle Öğrenci Toplulukları 2023-2024 Akademik Yılı Yönetim Kurulları seçilecek ve topluluk kuruluş başvuruları alınacaktır.

Buna göre,

  • Adı geçen Yönerge’de belirlenen kurallar temel alınarak hazırlanmış kuruluş başvuru evrakları 12 Haziran 2023 tarihine kadar Kültürel ve Sosyal İşler Müdürlüğüne sunulmalıdır
    • Öğrenci Toplulukları Yürütme Kurulu’nun kuruluşuna onay verdiği Topluluğun, onay tarihini takip eden iki hafta içinde, sadece Kurucu Üyelerin katılımıyla gerçekleşecek ve Akademik Danışman ile Kültürel ve Sosyal İşler Müdürlüğünün onayıyla belirlenecek tarihte toplanan Topluluk Genel Kurulunda gizli oy-açık sayım usulüne göre Yönetim Kurulları seçilecektir.
  • Mevcut toplulukların Yönetim Kurulu Aday Listelerinin 12 Haziran 2023 tarihine kadar Kültürel ve Sosyal İşler Müdürlüğüne sunulmalıdır. Yönetim Kurulu adayları, Çerçeve Yönergede ve Topluluk Yönergesinde belirlenen koşulları taşımalıdır.
    • Bir topluluğa Yönetim Kurulu adayı olarak belirlenen süre içinde sadece bir ekibin başvurması durumunda, o liste Topluluk Akademik Danışmanı ve Kültürel ve Sosyal İşler Müdürlüğünün onayı ile Yönetim Kurulu olarak atanacaktır.
    • Bir topluluğa birden fazla ekibin Yönetim Kurulu adayı olarak başvurması durumunda ise, sadece o topluluğun resmi aktif üyelerinin (Bölüm topluluğu ise sadece o bölüm öğrencisi üyelerin) katılımıyla gerçekleşecek ve Akademik Danışman ile Kültürel ve Sosyal İşler Müdürlüğünün onayıyla belirlenecek tarih aralığında çevrimiçi sistemde yapılacak seçimlerle Yönetim Kurulları belirlenecektir.

Önemli:

Üyesi olunan Topluluğun Yönetim Kuruluna aday olmak isteyen ekipler aşağıdaki formu doldurarak Kültürel ve Sosyal İşler Müdürlüğüne sunmalıdır.

 

…………………………………………….. YÖNETİM KURULU LİSTESİ

 

AD SOYAD

BÖLÜM

SINIF

ÖĞRENCİ NO

CEP TELEFONU

E-MAİL

İMZA

BAŞKAN

             

ÜYE

             

ÜYE

             

ÜYE

             

ÜYE

             

ÜYE

             

ÜYE

             

YEDEK ÜYE

ÜYE

             

ÜYE

             

ÜYE

             

DENETLEME KURULU ÜYELERİ

ÜYE

             

ÜYE