2020-2021 Bahar Dönemi Mimarlık Ders Programı
15.02.2021

2020-2021 Bahar Dönemi Mimarlık Ders Programına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

HAFTALIK DERS PROGRAMI & DERSLERİN YÜRÜTÜLME BİÇİMLERİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR

Derslerin Yürütülme Türleri:

“Online” : Programda “online” görünen dersler “zoom” uygulaması üzerinden işlenecektir. Ders içeriği, dersle ilgili bilgilendirme ve “zoom link” gibi bilgilerin tamamı dersin “moodle” sayfasından duyurulacaktır. Bu nedenle alınan tüm derslere "moodle.atilim.edu.tr" sayfası üzerinden kayıt yaptırınız.

“Hybrid 1”: Bu şekilde belirtilen derslerde öğrenci numarasına göre derslere katılım sağlanacaktır. Bu çerçevede bir hafta öğrenci numarası tek rakamla biten öğrenciler, diğer hafta ise çift rakamla biten öğrenciler bu derslere girmek için üniversiteye geleceklerdir. O hafta derse katılmayan öğrenciler için ders kayıt altına alınacak ve “bulut sistemi” üzerinden gelmediği haftaların ders anlatımını dinleyebilecektir.

“Hybrid” 2”: “Hybrid 2”’ye göre öğrenciler bir ders “online”, bir ders “yüz yüze” şeklinde gerçekleşecektir.

“Yüz yüze (Örgün)” : Dersler “yüz yüze” yapılacaktır.

• Tüm derslerin bilgilerini dersin “moodle” sayfasından takip edebilirsiniz.
  • Bütün bölüm derslerinin ilk günü “çevrim-içi” olarak yapılacaktır. Derslerin dönem içinde işlenme yöntem ve süreçleri, öğretim elemanları tarafından ilk derslerde öğrencilere aktarılacaktır.
  • Mimari Tasarım derslerinde önceki dönemde (2020-21 Güz döneminde) seçilen öğretim elemanlarına ait şubeler Bahar döneminde tekrar seçilemez. Eski şubenizdeki bir öğretim elemanı değişmiş ise öğrenci o grubu seçebilir.
  • 2. sınıflar için MMR 215 ve MMR 263 dersleri zorunlu seçmeli derslerdir. Ders kayıt sürecinde seçmeyi unutmayınız.

Stüdyo derslerimize ait "örgün" ve "online" günleri ise aşağıdaki gibidir.

MMR 101 | Salı örgün - Cuma online

MMR 102 | Salı online - Cuma örgün

MMR 201 & MMR 202 |

Şube 1 | Salı örgün - Cuma online

Şube 2 | Salı online - Cuma örgün

Şube 3 | Salı online - Cuma örgün

MMR 301 & MMR 302 |

Şube 1 & Şube 4 | Salı online - Cuma örgün

Şube 2 & Şube 3 | Salı örgün - Cuma online

MMR 401 & MMR 402 |

Yürütücüler tarafından ilk ders duyurulacaktır.

Mimarlık Bölümü güncellenmiş* ders programı için tıklayınız. (Güncelleme Tarihi: 17.02.2021 14:05)

* MMR 262 dersi Çarşamba öğleden sonra olmak üzere ders programına eklenmiştir.

* MMR 362 dersinin yürütücüleri Şube 1: Hakan Gökdemir, Şube 2: Oğuz Ayoğlu olarak güncellenmiştir.

Güzel Sanatlar Ortak Dersler Bölümü ders programı için tıklayınız.

İyi bir dönem dileriz.