Prof. Dr. Çağatay Keskinok’un ‘Zafer Meydanı ve Atatürk Bulvarı’nın Dönüşümü’ başlıklı konferansı büyük bir ilgiyle gerçekleşti.
08.12.2016

Atılım Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü tarafından MMR 401 Tasarım Stüdyosu V (2. Grup) kapsamında, Prof. Dr. Çağatay Keskinok’un Zafer Meydanı ve Atatürk Bulvarı’nın dönüşümünü içeren konferansı 18 Kasım 2016 tarihinde, Kemal Zaim Sunel Konferans Salonu’nda yapıldı. Keskinok konuşmasında Cumhuriyet’in kuruluş ideolojisinin göstergesi olarak Atatürk Bulvarı’nın önemini vurguladı ve bu aks üzerindeki temsil mekânlarından ve kent parklarından söz etti. Çağatay Keskinok, konferans sonrasında, katılımcıların, özellikle Zafer Meydanı’nda proje çalışmalarını sürdüren 401 Tasarım Stüdyosu (2. Grup) öğrencilerinin çok sayıda sorusunu yanıtladı. Konferans, öğrencilerin Zafer Meydanı alanı için geliştirdikleri proje çalışmaları sergisiyle desteklendi.