Öğrenci İşleri Direktörlüğü Hizmetlerimiz Hakkında Duyuru
14.09.2020

Değerli  Öğrencilerimiz,

 

Covid 19 sebebiyle  Üniversitemizde alınan tedbirlerin yanı sıra, yoğun  iş trafiğine sahip olan Öğrenci İşleri Direktörlüğü’nün hizmetlerinde yüz yüze iletişimi en az seviyeye indirmeyi hedeflemekteyiz. Bu nedenle, Öğrenci İşleri Direktörlüğü ofisinde yürütülen işlemlerde Üniversitemizin elektronik hizmetlerinin kullanılmasını amaçlamaktayız. Mümkün olan her işlem, başvuru ve bilgi alma taleplerinizde  e-posta veya web sayfamızda ilan ettiğimiz duyuruları takip ederek formlar üzerinden bizlerle iletişime geçmeniz hepimizin sağlığı için daha güvenli ve daha hızlı hizmet vermemizi sağlayacaktır.

Öğrenci İşleri Direktörlüğü ile ilgili konu ve taleplerinizde ilgili web sayfalarını takip ederek güncel bilgilere ve duyurularımıza ulaşabilir, gerekli formlara ve başvuru sayfalarına erişebilir ve aşağıdaki e-posta adreslerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Öğrenci İşleri Direktörlüğü
 

Web Sayfası: https://www.atilim.edu.tr/tr/oim

E-posta: oim@atilim.edu.tr

 

Başvuru ve Talepler

Kayıt Sildirme  İşlemleri  için  Kayıt Sildirme Sayfasında bulunan form ve anketin doldurularak basvurular@atilim.edu.tr   adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Yatay Geçiş İşlemleri yataygecis@atilim.edu.tr

Belge Talepleri belgetalep@atilim.edu.tr

Diploma Teslim  diploma@atilim.edu.tr

** Islak imzalı belge talepleri için belgetalep@atilim.edu.tr adresine talepte bulunulması ve randevu alınması gerekmektedir.

** Diploma teslim hizmetimiz için diploma@atilim.edu.tr adresine talepte bulunulması ve randevu alınması gerekmektedir.
 Daha önce ilan edilen listedeki öğrencilerimiz duyurumuzda belirtilen tarihlerde diplomalarını teslim alabilirler, randevu almalarına gerek bulunmamaktadır.

** Öğrenci Belgesi için e-devlet hizmetlerinden temin edilebilmektedir.