2021-2022 Bahar Dönemi Dersten Çekilme Başvuruları
07.03.2022

Sevgili Öğrencimiz,

2021-2022 Akademik yılı bahar dönemi için  dersten çekilme başvuruları ATACS üzerinden alınacak olup,  başvuru sistemi açılmıştır.

Dersten çekilme başvuruları 15 Nisan 2022 tarihi saat: 23:59  sona erecektir.

Öğrencilerin bu şekilde dersten çekilmelerinde uygulanacak kurallar şunlardır:

• Bir öğrenci programının ilk iki yarıyılındaki derslerden çekilemez.
  • Bir öğrenci, tekrarlamak zorunda olduğu, daha önce (W) aldığı ve not ortalamasına katılmayan derslerden çekilemez.
  • Bir öğrenciye bir yarıyılda en çok bir ders olmak üzere önlisans öğrenimi boyunca en çok iki, lisans öğrenimi boyunca en çok altı dersten danışmanın önerisi ile çekilme izni verilebilir.
  • Tıp programında kayıtlı olan öğrencilerin hangi derslerden çekilebilecekleri hususu yönerge ile düzenlenir.

Açıklama: 2021-2022 Akademik yılı bahar dönemi sonunda mezun olmaya hak kazanabilecek öğrencilerden  dersten çekilme başvurusu yapanların çekilmiş olduğu  dersi  (W notu alınan) sonraki açıldığı  ilk dönemde alması gerekmektedir.

ATACS Dersten Çekilme Menüsü: