Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Füsun Terzioğlu’nun Eğitime Yönelik Mesajı
24.03.2020

SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANI PROF. DR. FÜSUN TERZİOĞLU’NUN EĞİTİME YÖNELİK MESAJI

Sevgili Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğrencilerimiz,

Sadece Ülkemizi değil tüm dünyayı etkisi altına alan ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak ilan edilen COVID-19 virüsü ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Üniversitemiz hem personel hem de öğrencilerinin süreçten en az düzeyde olumsuz etkilenmelerini sağlamak için gerekli tüm önlemleri alarak süreci yönetmektedir. Bu süreçte, 2019-2020 Bahar döneminde eğitiminizin aksamaması devam etmesi için tüm Fakülte öğretim üyeleri ve elemanları ile uzaktan eğitime yönelik gerekli hazırlıklar yapılmaktadır. Bu kapsamda derslerinizle ilgili sunumlar ve ders dokümanları dersin sorumlu öğretim üyesi tarafından sisteme yüklenecektir. Derse ilişkin gerçekleştirilecek tüm aktiviteler konusunda moodle programı üzerinden bilgilendirilmeler yapılacak, paralel olarak da ZOOM programı üzerinden online dersler yürütülecektir. Bu nedenle, lütfen derslerinizin takibi için üniversitemizin web sitesini ziyaret etmeye devam ediniz, moodle sistemini aktif olarak kullanarak derslerinizi takip ediniz.

Eğitim sürecinin aksamadan devam etmesi için çaba gösterdiğimiz tüm bu gelişmeler içerisinde sizlerden bir diğer beklentimiz kendinizin ve sevdiklerinizin sağlığını korumak için bireysel korunma önlemlerini gerçekleştirmeniz ve geleceğin sağlık profesyonelleri olarak çevrenize rol modeli olmanızdır.

Bu zorlu dönemde işbirliğiniz için teşekkür ederiz. Dersler ve diğer konularla ilgili sorularınız için lütfen akademik danışmanlarınıza, dersin sorumlu öğretim üyelerine, bölüm başkanlıklarına veya dekanlığımıza e-posta veya telefon yoluyla ulaşınız.

Ülkemizin yaşadığımız bu süreci de atlatacağına ve hepimizin yüz yüze eğitimle sınıflara dönebileceğimiz günlere inancımı ifade ederek sizlere ve ailelerinize sağlıklı günler diliyorum.

Prof. Dr. Füsun Terzioğlu