VIII. Bilimsel Paylaşım Saati Etkinliği ve Kutlamalar
30.06.2019

VIII. Bilimsel Paylaşım Saati Etkinliği ve Kutlamalar

22 Haziran Salı günü, fakülte kurulu toplantımızı ve dönemimizin son bilimsel paylaşım saatini gerçekleştirdik. Toplantımızda yeni Erasmus+ iş birliklerimizi, yeni dönemde üniversitemiz geneline açık olarak gerçekleştireceğimiz bilimsel paylaşım saatleri ve konferans konularımızı, davet edeceğimiz konuşmacıları ele aldık. Bilimsel Paylaşım Saatimizde de Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümümüzden Prof. Dr. Hülya Arıkan bizimleydi. Hocamız, hayata dair tecrübelerini doğanın huzurunda bizlerle paylaştı.

Bunlarla birlikte araştırma görevlilerimizden Esra Özden ve Gonca Yıldırım'ın, öğretim üyelerimizden Dercan Gençbaş'ın doğum günlerini; Prof. Dr. Hülya Arıkan'ın aramızda katılışını, araştırma görevlilerimizden Bartu Eren Güneşliol'un da yüksek lisansını tamamlamasını kutladık.