Sağlık Bilimleri Fakültesi - Beyaz Önlük Giyme Töreni
16.06.2022

Beyaz Önlük Giyme Törenimizi Gerçekleştirdik

Fakültemizin Beslenme ve Diyetetik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon ve Hemşirelik Bölümleri öğrencilerinin beyaz önlük giyme törenini 7 Haziran 2022 tarihinde Amfi Tiyatro'da gerçekleştirdik. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Dekanımız Prof. Dr. Ali Acar'ın açılış konuşmalarını gerçekleştirdiği törenimize, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Yıldırım Üçtuğ, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Hayri Yılmaz Kaptan ve Prof. Dr. Serkan Eryılmaz da katılım gösterdiler. Üç bölümden öğrencilerimizin konuşmalarıyla devam eden törende öğrencilerimiz mesleğe attıkları ilk adımları temsilen beyaz önlüklerini giydiler. Törenimizin ardından fakültemizde kokteylimizi gerçekleştirdik. Törenimize ve kokteylimize katılan tüm akademik ve idari personelimize, değerli ailelerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, sevgili öğrencilerimize mesleki yaşantılarında başarılar diliyoruz.