12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası Etkinliklerimiz
22.05.2023

2023 Yılı Hemşirelik Haftasında hemşirelik bölümü olarak çeşitli aktiviteler organize ettik ve katılım gösterdik.

• Prof. Dr. Nurhan BAYRAKTAR, Lösante Hastanesi’nde düzenlenen Türk Hemşireler Derneği 12 Mayıs 2023 Hemşirelik Haftası Etkinliği’ne katılmıştır.
  • Lösev Fayda Topluluğu 12 Mayıs tarihinde Sosyal Farkındalık Topluluğu ile bölümümüzü ziyaret etmiş ve hemşirelik haftasını kutlamıştır.
  • Prof. Dr. Fethiye Erdil 15 Mayıs tarihinde “Geçmişin Biriktirdikleri Geleceğin Düşündürdükleri” başlıklı sunumunu gerçekleştirmiştir.
  • Araştırma görevlisi Buğse Yüceer, 16 Mayıs tarihinde SBÜ Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hemşirelik Haftası Etkinlikleri kapsamında “Mindfulness Yaşamımızı Nasıl Etkiliyor?” başlıklı sunumunu gerçekleştirmiştir.
  • Türk Hemşireler Derneği Öğrenci Komisyonu Atılım Üniversitesi Temsilciliği tarafından 20 Mayıs tarihinde Brunch etkinliği düzenlenmiştir.