Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğrencileri, Sheraton Ankara'da Uygulamalı ‘Yiyecek Üretimi’ Dersi Aldı
31.10.2025
Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencilerimiz, Prof. Dr. Gonca GÜZEL ŞAHİN ve Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) Başkanı, Sheraton Ankara Hotel & Convention Center Aşçıbaşı ve bölümümüz öğretim üyesi Sayın Zeki AÇIKÖZ önderliğinde yürütülen, “Yiyecek Üretimi” pratik dersini Sheraton Ankara Hotel & Convention Center mutfağında uygulamalı olarak gerçekleştirdi. Öğrencilerimiz, profesyonel mutfak ortamında değerli deneyimler edinerek, teorik bilgilerini uygulama fırsatı buldu. Kendilerine rehberlik eden Sayın Zeki AÇIKÖZ’e ve Sheraton Ankara Hotel & Convention Center ekibine destekleri için teşekkür ederiz.
