Atılım Üniversitesi Lisans Öğrencileri İş Fikri Yarışması
03.10.2019

Atılım Senden Destek Bizden!

Atılım Üniversitesi 3. veya 4. Sınıf lisans öğrencileri,

Atılım Üniversitesi ARGEDA-TTO Direktörlüğü tarafından “Atılım Üniversitesi Lisans Öğrencileri İş Fikri Yarışması”  düzenlenecektir.

Atılım Üniversitesi Lisans Öğrencileri İş Fikri Yarışması” Atılım Üniversitesi Lisans Öğrencilerine, yenilikçi bakış açısı ve girişimcilik yetkinliği kazandırmak amacıyla, eğitimden mentörlüğe kadar her türlü desteği sağlayan bir iş fikri yarışmasıdır. Yarışma, teknolojik ve yenilikçi bir iş fikri olan genç girişimcileri, bu iş fikirlerini hayata geçirmelerine yardımcı olacak destek ve ortam sağlayacaktır. Yarışma kapsamında Üniversite öğrencilerinin girişimciliğe ilişkin farkındalığını artırmayı ve gençlere girişimciliği bir kariyer alternatifi olarak sunmayı amaçlamaktadır.

Yarışmaya, Atılım Üniversitesi 3. veya 4. lisans öğrencileri başvuru yapabileceklerdir. Başvurular bireysel ve ekip halinde yapılacak olup, ekip olarak başvurulması durumunda ekipler en az 2 en fazla 5 kişiden oluşabilecektir. Proje ile ilgili resmi süreci başvuru sahibi veya ekip lideri takip edecektir. Yarışmaya birden fazla proje fikri ile başvuru yapılamaz.

Yarışma büyük ödülü 7.500 TL, ikincilik ödülü 5.000 TL, üçüncülük ödülü 2.500 TL’dir. Bunun yanı sıra derece alan ekipler ARGEDA-TTO Direktörlüğü tarafından düzenlenecek olan Etkin Sunum Teknikleri Eğitimi, Girişimcilik Eğitimi, Pazar Analizi Eğitimi etkinliklerine katılabileceklerdir. Son başvuru tarihi 31.12.2019 olan yarışmaya uygun koşulları taşıyan tüm öğrencilerimizi bekliyoruz.

Detaylı Bilgi için;https://www.atilim.edu.tr/tr/argeda/page/4809/is-fikri-yarismasi