| Kendini sınıfta özgürce ifade etmek | 17.4 | 11.9 | 45.2 | 23 | 2.5 | 
        
            
                                    
                                            | Sınıflardaki öğrenci sayısı | 19.9 | 13 | 43.2 | 20.7 | 3.2 | 
        
            
                                    
                                            | Kayıtlı olduğum bölüm / programdan | 15.1 | 9.8 | 41.6 | 30.9 | 2.6 | 
        
            
                                    
                                            | Online olarak verilen derslere bağlanmak için Üniversitenin sunmuş olduğu teknik altyapıdan | 20.9 | 12.4 | 39.9 | 23.8 | 3 | 
        
            
                                    
                                            | Kütüphane imkanları | 13 | 8.2 | 38.7 | 28.4 | 11.6 | 
        
            
                                    
                                            | Ortak Calışma Alanları | 22.1 | 14.9 | 37.2 | 16 | 9.9 | 
        
            
                                    
                                            | Öğretim elemanlariyla ders dışında görüşebilme | 20.1 | 14.3 | 36.5 | 21.8 | 7.4 | 
        
            
                                    
                                            | Online olarak verilen derslerin sorumlularının yazılım/donanım/iletişim araçlarını kullanabilme yetkinliğinden | 20.9 | 15.1 | 36.5 | 25.1 | 2.5 | 
        
            
                                    
                                            | Duyuru ve bilgilendirmelerin etkinliği | 25.8 | 17.9 | 35.8 | 16.6 | 3.9 | 
        
            
                                    
                                            | Kampüs çevre ve bina temizliğinden | 16.8 | 7.7 | 35.2 | 35.2 | 5.1 | 
        
            
                                    
                                            | Kampüsün doğal çevresi ve fiziksel koşullar | 26.3 | 16 | 35 | 17.6 | 5 | 
        
            
                                    
                                            | Öğrenci Bilgi Sistemi Hizmetleri | 25.9 | 16.5 | 35 | 14.7 | 7.9 | 
        
            
                                    
                                            | Akademik danışmanlık hizmetleri | 21.5 | 15 | 34.2 | 21 | 8.3 | 
        
            
                                    
                                            | Kampüs Güvenlik Koord. Hizmetleri | 19.3 | 10.9 | 33 | 19.8 | 16.9 | 
        
            
                                    
                                            | Üniversitede Eğitimin kalitesi | 31.2 | 17.6 | 32.9 | 15.6 | 2.7 | 
        
            
                                    
                                            | Hayatınızdan ne kadar memnunsunuz? | 22.7 | 15.2 | 31.9 | 11.9 | 17.3 | 
        
            
                                    
                                            | Öğr. İşl. çalışanlarının yaklaşımı ve davranış şekli | 26.7 | 16.5 | 31 | 11.4 | 14.4 | 
        
            
                                    
                                            | Öğrenci İşleri himet kalitesi | 22.2 | 13.4 | 30.9 | 14.6 | 18.9 | 
        
            
                                    
                                            | Pandemi sürecinde derslerin online olarak yapılmasından | 21.5 | 9.2 | 30.9 | 37.1 | 1.2 | 
        
            
                                    
                                            | Muhasebe çalışanlarının yaklaşım ve davranış şekli | 13.6 | 9.4 | 30.7 | 11.5 | 34.7 | 
        
            
                                    
                                            | Öğrencilerin bölüm yönetimi ile iletişim imkanı | 32.8 | 13.2 | 30.4 | 15 | 8.7 | 
        
            
                                    
                                            | Kantin, kafetarya ve restoranların hizmet kalitesi | 30.3 | 17.3 | 30.4 | 14.4 | 7.6 | 
        
            
                                    
                                            | Muhasebe birimince sunulan hizmetin kalitesi | 14.2 | 8.9 | 30.4 | 11.6 | 34.9 | 
        
            
                                    
                                            | Muhasebe ile ilgili taleplerin zamanında karşılanması | 14.6 | 8.6 | 30.3 | 11.6 | 34.9 | 
        
            
                                    
                                            | Öğr. İşl. çalışnalarının yeterli mevzuat bilgisi olması | 26.4 | 16.5 | 30.1 | 11.1 | 16 | 
        
            
                                    
                                            | Sınıflardaki teknolojik donanım | 25.3 | 16.2 | 29.9 | 12.8 | 15.8 | 
        
            
                                    
                                            | Muhasebe çalışanlarıyla telefon veya yüzyüze iletişim | 15.7 | 9.3 | 29.1 | 11 | 34.9 | 
        
            
                                    
                                            | Öğr. İşl. ile ilgili  taleplerin zamanında karşılanması | 27.8 | 17.6 | 28.9 | 11.1 | 14.7 | 
        
            
                                    
                                            | Aldığım/almakta olduğum İngilizce Hazırlık eğitimi | 22.3 | 13.4 | 28.4 | 13.6 | 22.2 | 
        
            
                                    
                                            | Online olarak verilen derslerin yeterince öğretici olmasından | 29.6 | 17.9 | 28.4 | 22.1 | 2.1 | 
        
            
                                    
                                            | Idari personel ile iletişim | 30.6 | 15.5 | 28.4 | 14.6 | 10.9 | 
        
            
                                    
                                            | Atılım Üniversitesi öğrencisi olmak | 36.7 | 19.9 | 28.1 | 11.1 | 4.1 | 
        
            
                                    
                                            | Seçmeli ders bulmak ve  kaydolmak | 28.9 | 16.9 | 27.5 | 15.1 | 11.6 | 
        
            
                                    
                                            | Uygulamalı derslerin yeterliği | 27.7 | 17.2 | 26.8 | 14.1 | 14.2 | 
        
            
                                    
                                            | Öğr. İşl. çalışanlarıyla telefon veya yüzyüze iletişim | 29.8 | 18.5 | 25.9 | 10.9 | 15 | 
        
            
                                    
                                            | Laboratuar/ Atölye İmkanları | 20.4 | 12.5 | 23.8 | 11.7 | 31.7 | 
        
            
                                    
                                            | Üniv. içinde yaratıcı, araştırmacı çalışmalar | 24.3 | 14.9 | 22.2 | 10.4 | 28.2 | 
        
            
                                    
                                            | Spor tesislerinden yararlanma  imkanları | 24.1 | 13.3 | 20.9 | 11.2 | 30.5 | 
        
            
                                    
                                            | Kültür ve sanat etkinlikleri | 25.8 | 15.5 | 20.9 | 10.1 | 27.8 | 
        
            
                                    
                                            | Sağlık Merkezi hizmetleri | 18.5 | 10.1 | 20.7 | 11 | 39.8 | 
        
            
                                    
                                            | Üniversitede kuralların adil uygulanması | 44 | 13.5 | 20.6 | 11 | 10.8 | 
        
            
                                    
                                            | Kampüs içinde trafik ve park | 41.4 | 16 | 19.2 | 8.3 | 15.1 | 
        
            
                                    
                                            | Kampüs içerisinde bulunan otopark alanlarından | 41 | 15.8 | 18.9 | 8.4 | 15.8 | 
        
            
                                    
                                            | Öğrencilerin Üniv. üst yönetimi ile iletişim imkanı | 45.8 | 14.4 | 18 | 10.3 | 11.5 | 
        
            
                                    
                                            | Kampüse ve kampüs dışına ulaşım | 52.4 | 16.5 | 13.9 | 6.2 | 11.1 | 
        
            
                                    
                                            | Kampüsteki kantin, kafeterya ve restoran ücretleri | 53.5 | 17.1 | 12.8 | 6.7 | 9.9 | 
        
            
                                    
                                            | Servis (Ulaşım) Hizmetlerinden | 43.2 | 13.1 | 9.3 | 5.7 | 28.7 |