Eğlenceli Bilim Merkezi’nde sömestr tatilini değerlendirmek isteyen öğrenciler için Kış Bilim Okulu düzenledik. Kış Bilim Okulu boyunca Robotik Kodlama, Sağlıklı İletişim Teknikleri ve Beden Dili, 3D Tasarım,Stres Yönetimi, Droneler ve Helikopterler ve İlk Yardım konularında uzmanlardan ve akademisyenlerden eğitim alan öğrencilere, eğitimler esnasında Atılım Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencileri eşlik etti. Eğitimlerin yanında Atılım Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Laboratuvarlarına ve Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi'ne teknik geziler yapıldı. Kış Bilim Okulu boyunca eğlenceli vakit geçiren öğrenciler çok memnun kaldıklarını belirterek Eğlenceli Bilim Merkezi'nden ayrıldılar.