antalyada yuksek ogretim tanitim gunleri
12.03.2009

Antalya’da Kaleiçi Rotary Kulübü tarafından düzenlenen 9.Yüksek Öğretim Tanıtım Günleri ve Eğitim Fuarı  19–21 Mart 2009 tarihlerinde  Cam Piramit’te gerçekleştiriliyor.

Atılım Üniversitesi’nin de yer alacağı fuarda Üniversitemiz öğretim üyeleri gerçekleştirecekleri konferanslarla tercih döneminde olan öğrencilere meslekler ve sınava hazırlık süreci hakkında detaylı bilgiler verecekler.

19 Mart 2009 Perşembe günü saat 13:30’da Atılım Üniversitesi Üretim Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bilgin Kaftanoğlu tarafından verilecek olan “Mühendislikte Yeni Yaklaşımlar” konulu konferansta Üretim Mühendisliği başta olmak üzere, Mekatronik, Yazılım, Bilişim ve Malzeme Mühendisliği alanındaki yeni gelişmeler, iş olanakları ve eğitim süreçleri hakkında üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere ve rehber öğretmenlere ayrıntılı bilgiler verilecek.

Üniversitemiz Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Kürşad Demirutku tarafından 20 Mart 2009 Cuma günü saat 11:00’de Cam Piramit Düden Salonu’nda gerçekleştirilecek konferansta ise Üniversite sınavına hazırlık süresince yaşanan sürecin verimli kulllanılmasına ilişkin bilgiler verilecek, sınav kaygısı ve stres yönetimi anlatılacak.

Atılım Üniversitesi Bilim Bahçesi standında Yrd. Doç Dr. Hacer Erar eşliğinde; düşünme mantık yürütme ve problem çözme yeteneklerinin geliştirilmesine yönelik hazırlanan Mekanik Bulmaca Oyunları oynanacak, Ebru Atölyesi çalışmaları yapılacak ve eğlenceli bilim deneyleri gerçekleştirilecek.

Fuar süresince ayrıca TED Koleji, Antalya Koleji ve Final Dershanesi’nde Atılım Üniversitesi Üretim Mühendisliği Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Besim Baranoğlu tarafından “Mühendislikte Yeni Yaklaşımlar ” konulu konferans sunulacak. Atılım Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Yrd. Doç.Dr. Evrim Doğan ise yabancı dilden sınava hazırlanan öğrencilere yönelik  dil bölümleri ile ilgili bilgiler verilecek.