Öğrencilerimize duyuru
09.02.2016

Yarın başlayacak olan 2015-16 eğitim-öğretim yılı bahar dönemi ders kayıtlarıyla ilgili olarak aşağıda belirtilen uygulamalar gerçekleştirilecektir.

1.            Danışmanlar SIS üzerinden ders kaydı yapamayacaklardır. Ders alma, ekleme, bırakma türü işlemleri yalnızca öğrenciler kendileri yapacaklardır.

2.            Öğrencilerin ders kayıtlarını tamamlamalarının ardından danışmanlar kesinleştirme (onaylama) işlemini yapacaklardır. Ders kayıtlarını kesinleştiren öğrencilerin kayıtlarda değişiklik yapmak istemeleri durumunda danışmanlara kesinleştirme işlemini kaldırabilme yetkisi verilecektir.

3.            Öğrenci kayıt sistemi 10 Şubat Çarşamba günü açılacak ve 26 Şubat Cuma günü akşamına kadar kesintisiz olarak açık kalacaktır.