Atılım Bisiklet Kulübü 2.Eymir Gezisini Gerçekleştirdi
25.05.2012

Atılım Üniversitesi Bisiklet Kulübü, 20 Mayıs Pazar günü, 2.Eymir Bisiklet Gezisini gerçekleştirdi.Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Araştırma Görevlisi Dinçer Özoran’ın organizasyonuyla gerçekleşen etkinliğe 40’a yakın öğrenci ve akademisyen katıldı.Halkla İlişkiler Müdürlüğünden Sedat Karaçayır’ın da bulunduğu bu muhteşem doğa gezisinde, göl kenarında yemek molası verildi. Bu molada yakında dünya turuna çıkacak olan ve  uluslararası üne sahip bisikletçimiz Gürkan Genç te katıldı.Dünya turunda da Ana sponsorluğunu kendi tabiriyle “Hayal Ortaklığını” sürdüreceğimiz Gürkan Genç, öğrencilerimize yolda geçen ilginç hikayelerden bazılarını paylaştı.Gölün çevresinin iki defa turlandığı bu haftasonu etkinliğinin devamının ve sürekliliğinin sağlanması için gerekli planlamalar yapılarak 2.Eymir Gezisi sona erdi.

3.Eymir gezisinin 10.Haziran Pazar saat 10:00 da gerçekleşeceğini belirten Dinçer Özoran, katılmak isteyen herkesin, kendisiyle aşağıdaki adresten irtibat kurabileceğini veya aşağıdaki linkten takip edebileceklerini belirtti. Bisikleti olmayanların da bu tura katılabileceğini, Eymir Gölü girişinde kiralık bisiklet uygulamasının olduğunu da hatırlattı.Mutlu ve keyifli bir yorgunlukla Eymir Gölünden ayrılan katılımcılar, bir sonraki etkinliği sabırsızlıkla beklediklerini ifade ettiler.

Dinçer Özoran email : dozoran@atilim.edu.tr