Atılım Üniversitesi Uzaktan Eğitim Koordinatörlüğü "Ankara Kahvaltı Buluşmaları"na Davetli Olarak Katılıyor.
17.04.2014

Atılım Üniversitesi Uzaktan Eğitim Koordinatörlüğü Biriminin teknoloji çözüm ortağı olan ENOCTA'nın davetiyle 29 Nisan 2014 Salı günü 09:00-12:00 saatleri arasında Divan Ankara'da, internet üzerinden canlı yayınlanacak olan "Ankara Kahvaltı Buluşmaları"'na davetli konuşmacı olarak katılacak.

Enocta'nın düzenlediği kahvaltı buluşmaları İstanbul ve Ankara'da yıl içinde birkaç kez düzenleniyor ve müşteri portföyünde yer alan Türkiye'nin kurumsal en büyük 400 şirketinin yanısıra, uzaktan eğitim alanında hizmet verdiği yaklaşık 40 üniversite bu etkinliği senkron ya da asenkron olarak takip ediyor.

Bu buluşmalarda ilk defa özel şirketler haricinde bir üniversiteden konuşmacı davet edildi ve bu üniversite de Atılım Üniversitesi oldu. Sunum konumuz "E-Üniversite" ve Uzaktan Eğitim'de 1 numara olma hedefiyle yürüdüğümüz yolda yaptığımız çalışmaları, tecrübemizi ve markamızı Türkiye'nin pek çok alanında hizmet veren şirkete ve rakip üniversitelere duyurmamız için çok önemli bir fırsat olacak.