Doğa Koleji Üniversite ve Meslek Tanıtım Günlerindeydik
15.11.2016

15 Kasım 2016 Salı günü, Doğa Koleji’nin düzenlemiş olduğu üniversite ve meslek tanıtım fuarında, üniversitemiz de tanıtım standıyla hazır bulundu. Türkiye genelinde bulunan yaklaşık 10 üniversitenin katıldığı tanıtım organizasyonunda, etkinliğe katılan öğrencilerin, üniversitemizin standına olan ilgisi görülmeye değerdi. Yaklaşık 300 öğrencinin katıldığı fuarda, öğrenciler üniversitemiz hakkında detaylı bilgiler edindiler. Fuarda ayrıca, İşletme Fakültesinden Prof. Dr. Doğan Cansızlar, Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Yazıcı ile Sivil Havacılık Yüksekokulu’ndan Öğr. Gör. Serdar Taşbilek ve Eğitim Müdürü Can Öztap bölümler ve meslekler hakkında öğrencilere konferans salonunda detaylı bilgiler verdiler. Etkinliğe ayrıca öğrencilerimizden, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünden Deniz Yılmaz, Hukuk Fakültesinden Duysu Özaydın, İşletme Bölümünden Pernur Kınalı ile Atılım Üniversitesini temsilen, Tanıtım Uzmanı Sedat Karaçayır katıldılar.